rabothytta og korona

Rabothytta i vinterskrud 2020
Rabothytta i vinterskrud 2020 Foto: Svein Arne Brygfjeld

Informasjon angående Koronavirus og bruk av Rabothytta

Følgende gjelder fra 1. september:

• Turfolk på dagstur kan gå inn i hytta når det er vertskap der. Etter planen gjelder dette lørdag og søndag i helgene i september. I de andre ukedagene kan man ikke gå inn i hytta på dagsbesøk. Fra oktober gjelder forbudet alle dager.

• Mellom folk som ikke omgås til daglig skal 1-meters-regelen praktiseres i hytta. Det betyr at man må være fleksibel når det gjelder bruken av fellesarealer. På grunn av denne regelen lar vi ikke forskjellige turfølger dele rom.

• For å få leie hyttene gå til følgende side: https://rabothytta.dnt.no/overnatting/

• Du ha med deg eget sengetøy eller lakenpose med putevar

• Når du bruker hytta må du være ekstra nøye med renhold. Vask hender ofte, og tørk av flater som du er i kontakt med.

NB: Vi har økt leieprisen til kr 200,- pr. døgn pr. medlem og kr 400,- for den som ikke er medlem.

Dette gjelder voksne medlemmer. Øvrige priser er som tidligere.

Velkommen til oss!!!

Hvis du har spørsmål, send oss epost: booking@hemnesturistforenig.no