rabothytta og korona

Rabothytta i vinterskrud 2020
Rabothytta i vinterskrud 2020 Foto: Svein Arne Brygfjeld

Informasjon angående Koronavirus og bruk av Rabothytta

• Når vi har vertskap (sommermånedene og endel helger på høsten): Turfolk på dagstur kan gå inn i hytta på dagsbesøk. Følg anvisninger fra vertskapet, og bruk håndsprit fra dispensere.

• Når vi IKKE har vertskap: Turfolk på dagstur kan gå inn i hytta på dagsbesøk om det IKKE bor folk i hytta eller er andre besøkende

• Mellom folk som ikke omgås til daglig skal regelen om avstand praktiseres i hytta. Det betyr at man må være fleksibel når det gjelder bruken av fellesarealer. På grunn av denne regelen lar vi ikke forskjellige turfølger dele rom.

• For å få leie hyttene gå til følgende side: Booking Hemnes Turistforenings hytter

• Når du skal overnatte  du ha med deg eget sengetøy eller lakenpose med putevar

• Når du bruker hytta må du være ekstra nøye med renhold. Vask hender ofte, og tørk av flater som du er i kontakt med.

Leieprisen er kr 200,- pr. døgn pr. medlem og kr 400,- for den som ikke er medlem.

Dette gjelder voksne medlemmer. Øvrige priser er som tidligere.

Velkommen til oss!!!

Hvis du har spørsmål, send oss epost: booking@hemnesturistforening.no