Overnatting/booking

Rabothytta er ei ubetjent turistforeningshytte, og den er låst med DNT-nøkkel utenom sommermånedene hvor vi prøver å ha vertskap der. For å få kjøpt/lånt nøkkel må du være medlem i DNT.

På Rabothytta – og de andre hyttene i Hemnes Turistforening – kan du reservere plass. For Rabothytta sin del kan du reservere ei seng, et rom eller forsåvidt heile hytta. Prisen er for det antall senger du bestiller, og om du er medlem eller ikke. Du gjør det sånn:

A. Gjør deg kjent med romplanen  (i tillegg har vi loftet på 40 kvm og 5 sengeplasser pluss mulighet til flatsenger!), og sjekk kalenderen nederst på sida. Den viser hva som er opptatt natta fra dato.

B. Send en epost til booking@hemnesturistforening.no og be om reservasjon

C. Ta utskrift av bekreftelsen, og møt opp før kl 20 på ankomstdagen

D. Betal når du har vært der. Du kan betale på bankkto 4512.46.59764 eller på VIPPS : 35353

Sjekk kalenderen under for å se når det er ledig