Praktisk

Sove – besøke

Rabothytta har syv soverom. Alle senger, 30 i tallet, har gode fjærmadrasser og laken/dyne/pute. Du må ha med lakenpose eller sovepose. Det er IKKE tillatt å sove direkte i sengeklærne der. De skifter vi bare to ganger i året. Du kan reservere plass på Rabothytta.

Du kan også bruke Rabothytta på for dagsbesøk. Da må du betale en dagsturpris, og som besøk regnes alt der du blir inne i hytta. Enten for å spise, hvile eller gå på do. For de som vil på do, men ikke betale, er det en utedo nedenfor Hugobuæ.

Hund

Det er generelt ikke tillatt med hund på Rabothytta. Men vi har ett soverom med hundebur, og folk kan ha med hunden dit. Hunder må være i bur og i hunderommet når de er i hytta. Hunderommet har to store hundebur, og ei 120cm seng og ei 90cm seng

Mat

Du må ha med egen mat

Nøkkel

Rabothytta er låst med DNT-lås. For å få kjøpt/lånt nøkken må du være medlem i DNT.

Strøm

Rabothytta har 230V strøm basert på solcelle. Du kan ha med ladere etc og bruke de som om du var heime. Vinterstid er strømmen slått helt av, og om du skal dit må du gi beskjed for å få strøm til f eks å pumpe vatn til hytta.

Vatn

På østsida av Rabothytta er det en vannpost der du kan tappe drikkevatn og vatn til annet bruk. Vatnet pumpes opp fra tjønna på østsida (IKKE bad der!!!), og pumpa startes med bryter på innsida av inngang øst. Vent et minutt eller to, og du får vatn.

Vertskap

I den travleste tida (juli-august) og helgene utover høsten prøver vi å ha vertskap. Vanligvis byr de på kaffe og vafler. Vertskapet er basert på dugnad, og de fortjener litt ekstra vennlighet. Og fordeler også ledig plass etter behov. Om de ber deg om å ta et tak, f eks med å hente vatn, bære ved eller rydde/vaske, ja – da svarer du naturligvis “ja, med glede!”

Klikk her for å skrive tekst.